Drvene kuće

- Sa ponosom Vam predstavljamo naš najcjenjeniji proizvod! -

Čitava ideja potječe od slavonskog “ambara” starog preko 200 godina…

…sama činjenica da taj “ambar” stoji dan danas unatoč neodržavanju pokazuje kvalitetu i izdržljivost hrasta “Lužnjaka”!

Oduvijek smo znali da je drvo jedno od najboljih materijala koje je čovječanstvo upotrebljavalo za izradu raznih alata, pomagala i slično. Mi smo odlučili iskoristiti taj dar prirode i pretvoriti ga u mjesto gdje čovjek može da živi prirodu, mjesto u kojem svaki čovjek uspijeva pronaći svoj mir, mjesto u kojem čovjek i priroda postaju jedno!

Sa ponosom Vam predstavljamo uslugu proizvodnje i montaže drvenih Vikend Kuća s naglaskom da proizvodimo kuće kontinentalnog i primorskog tipa. Pri samom upitu i daljnjoj proizvodnji, svakom klijentu i kući pristupamo individualno i na taj način dobivamo zadovoljnog kupca a svaka kuća je za sebe unikat!

U samoj proizvodnji koristimo najkvalitetniji hrast “Lužnjak” iz Spačvanskog bazena u samoj sredini hrastove šume u slavoniji sa čime možemo jamčiti nenadmašnu dugotrajnost kao i kvalitetu naših kuća!

Nudimo Vam mogućnost proizvodnje drvene Vrtne kućice, drvene Vikend kućice pa čak i “Exclussive” modela koji su pogodni u primorskim područjima. O svakom detalju pojedine kućice odlučujete upravo Vi zbog čega vaša vikendica iz snova uz nas postaje stvarnost!

KONTAKTIRAJTE NAS

Suglasnost za korištenje podataka:

4 + 6 =

IVEX d.o.o. ~ M.Gupca 17, 32256 Strošinci ~ +385 32 866 194 ~ ilija.pavlovic64@gmail.com

Sva prava pridržana Ivex d.o.o. 2024. | Uvjeti korištenja | Pravila privatnosti | Design by Prvi Web